Min mamma pratade om att hon aldrig nagonsin skulle raka en fars karlek

Narvarand befinner sig min mamma Ulrika. 61 ar samt singel. Odla borjade dottern Mias inlagg gallande Facebook forsavit sin morsa Ulrika, sasom ett par ar fordom skilt sig a Mias pappa.

Ett par manader for hade Mia Rehn, 32, firat nyar tillsammans forsvinna vanner sam skrivit avta traditionsenliga arsbrev, ett post darbort varenda sam nago spar vad de antar ska intraffa nedanfor aret.

Jag hade hon just fatt barn sam tankte att hon borde foreta nagot darfor at hjalpa sin mor att finn karleken upprepa.

Ulrika Lindmark-Rehn sam Staffan Tornberg

Alder 63 respektive 67 ar.Familj Ulrikas barnunge Mia, Anna, Jesper, fem barnbarn sam flat-coated retrievern Alfons aven Staffans avkomma Sabina samt Isac.Bor inom Sigtuna.Gor Ulrika jobbar saso larare. Staffan befinner sig pensionerad skada arbetar deltid sasom arkitekt.

– meda hade nagon fraktion hennes sociala leva forsvunnit och det fanns inga givna kontex att motas andra isa. Foljaktligen skrev jag ino arsbrevet att mig trodde att hon skulle betrad sin ett dejt – samt insag darefter att jag nog behovde stalla upp darfor att ringa saken dar att bli av, berattar Mia.

Mia funderade ett fattning sam gren darefter en foto sam karleksfull framstallning bruten sin mamma, sasom laste den samt gav tummen opp. Texten publicerades ino peppa livet, nago itu landets storsta diskussionsgrupper pro kvinn villi det sociala natverket Facebook.

Nagon itu dem som svarade vart Sabina Tornberg, 29, av Taby utstot Stockholm. Hennes pappa Staffan var singel darnast en tidrym och langtade efter att motas saken dar korriger – och nagot ino Mias signalement fran sin morsan fick henne att fastna.

– mi tendera aldrig ge besked villig efterlysningar alternativt dylik andock det varje nagot tillsamman bilden pa Ulrika. Hon hade odla avsevart karism. Jag visste ju att pappsen ville mota en och tankte att mig identiska villi kunde hora tillsamman honom forsavitt sjalv skulle replikera. Det tyckte han, sa sjalv gre till Mia att sjalv hade en fader – varldens gulligaste – saso skulle klara av justera. Sjalv berattade fa ifall honom, skrev att han befinner sig arkitekt samt att han diggar musik, sager Sabina.

Sabinas besvarande gick rattfram in i hjartat hos bade Mia och hennes mor Ulrika – sam Mia gav Ulrikas telefonnummer at Sabina.

Fixerad sa latt skulle det forstas icke flanera. Frams rakade Sabina ringa mankemang siffror av Mia sam nar Staffan gott fick ta i riktigt nummer misstog Ulrika honom sta ett telefonforsaljare.

– mi tyckte att det vart nagon enormt flitig forsaljare som ringde samt blockerade siffra, berattar Ulrika nar familjen samlats hemma i dottern Mias trerummare inom Roda bergen ino Stockholm.

– sam nar mi forsokte ringa tutade det oavbrutet upptaget. Mig tankte att antingen snacka hon enormt kopiost ino telefon alternativ odla ar hon fullkomligt latt inte hugad, fyller Staffan i och tittar karleksfullt villi Ulrika.

I vardagsrummet dukas det opp kaffe sam kanelbullar – sam Ulrika, Staffan sam deras ett pa dottrar skrattar at minnet itu traffen som holl villi att aldrig intraff.

Skad till slut fick do sasom fard var anda grepp ino varandra – samt bestamde sig for att ses forut nago promenad ino trakterna runt Venngarns palat i Sigtuna, kommunen darborta Ulrika bor.

– Vi promenerade krin ino saken dar smalta snon samt fikade dyster i en valv ino slottskafeet. Mi trodde att jag skulle finnas jatte- mer nervos skad det kandes asbra. Vi insag att vi hade kopiost gemensamt. Vi digga att handla grej och ar bagg intresserade av skidor sam skridskor, sager Ulrika.

– mi ager provat internetdejting tidigare skad det ar flyktig hant att kar fastnar i att bara pag och beratta mot varandra. Emedan bygger karl opp en ikon sasom antagligen ingalund stammer sedan. Pro undertecknad befinner sig det viktigaste att erhalla ses i verkligheten sam uppleva baksida av underben sasom finns darbort – och tillsamman Ulrika kandes det fullkomligt riktig redan a inledning. Vi age lajbans tillsamman och delar manga varderingar, sager han.

Varken Staffan alternativt Ulrika hade lust att fortsatta saso singlar skad det behovdes nago putt inom precis hal fran deras dottrar.

– Det marktes att det varje gallande allvar nar mig traffade morsan och hon varje fullstandigt fnittrig, omkring saso en fars perso. Hon hade borjat improvisera en massa saker, kladde sig fager samt hade planer for helgerna. Sjalv kissbrides.com ytterligare lГ¤sning minns att sjalv blev sa frejdig utav att se dem krama varandra, berattar Mia.

Abrupt kommer Mias 2-ariga dotter Freddie inspringande i vardagsrummet darfor att besok samtlig for hon ska ivag villig sondagsutflykt mot Skansen. Hon tillat en kram fran mormor Ulrika.

Vara dottrar hjalpte oss finna karleken!

Tidigare hosten flyttade Staffan samt Ulrika tillsammans i Ulrikas hus i Sigtuna. Markli manader framti sags all kidsen, barnbarn och Ulrikas morsa villig jullunch. Da traffades aven Mia och Sabina stav ett gangen.

I var firar Ulrika och Staffan par ar med samt Staffan, som ar pensionerad arkitekt, har ritat en boning saso genast sysslar med att byggas i Svinninge utstot Stockholm dara do bagg skal omplacering. Emeda planerar Ulrika att bli pensionar kungen deltid hon samt – sam ge ut nagon storre del av tiden med sin nya karlek.

– mig samt. Mi varenda installd pa att leva ensam resten av livet. Kansk baksida av underben som hant eljes, nog hade vi annu varit singlar bada ett pa? uppge Ulrika.

Leave a Comment